Belépés Bio ár és termék összehasonlítás Bio szépségápolás Bio alapanyagok Bio élelmiszerek

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Lehet-e vásárolni a Bioéden.hu-n?

A Bioéden.hu olyan ár-, és termék összehasonlító oldal, melynek szándéka, hogy a bio és természetes termékek vásárlásában segítse és eligazítsa a látogatókat. A www.bioeden.hu nem webáruház, hanem online bioboltok, webshopok ajánlatait összegyűjtő weboldal, így közvetlenül ezen az oldalon vásárolni nem lehet.

Miért érdemes a vásárlást a Bioéden.hu-n kezdeni?

Ma már minden tudatos vásárló törekszik arra, hogy vásárlás előtt a lehető legjobb képet kapja a megvásárolni kívánt termék árával, illetve beszerzési helyével kapcsolatban. Éppen ezért a Bioéden.hu igyekszik felkutatni és adatbázisába illeszteni a lehető legtöbb bioboltot, hogy ezáltal a látogató számára pár kattintással megtalálhatóvá váljon a keresett termék akár a legalacsonyabb áron.

Hogyan működik a Bioéden.hu?

A keresett termék nevét a keresőmezőbe írva oldalunk kilistázza az adatbázisunkban szereplő összes olyan boltot, aminek kínálatában megtalálható a keresett termék. A termék neve mellett boltokra lebontva a termék ára is megtalálható. Ezután, egy adott ajánlatot kiválasztva és arra rákattintva látogatóinkat átirányítjuk a kiválasztott bolt felületére, webshopjába, ahol a terméket akár azonnal meg is vásárolhatja.