Belépés Bio ár és termék összehasonlítás Bio szépségápolás Bio alapanyagok Bio élelmiszerek

Egészség - Életmód

Pad

Az AB0 terv

2015. május 07.


Tudja-e Ön, hogy milyen vércsoportú? Hitte volna, hogy egész életét, egészségét ősidőktől fogva meghatározza az, milyen a vércsoportja? El tudja képzelni, hogy a betegségek megelőzéséhez mennyire fontos az Ön vércsoportjának megfelelő étrend? Gondolta volna, hogy míg egyfajta étel az egyik vércsoportú embernek jótékony hatású, a másiknak valóságos méreg?

 

 

"Azt hiszem, hogy a Földön nincs két egyforma ember, mint ahogy nincs két azonos ujjlenyomatú vagy azonos hangú ember sem. Nincs két egyforma fűszál vagy egyforma hópehely sem. Mivel szerintem minden ember különbözik a többitől, az sem lenne logikus, ha egyforma ételeket ennének. Világossá vált számomra, hogy az emberek eltérő szervezete különböző táplálkozási igényeket támaszt, ezért az egészség fenntartásának és a betegségek gyógyításának egyetlen módja az emberek igényeinek megfelelő táplálkozás" - idézi édesapját "Az AB0 terv" című könyvében dr. Peter J. D'Adamo

 

 

A vércsoport eltérő jellemzőinek köszönhetően, míg bizonyos tápanyagok jótékony hatással vannak az egyik vércsoportúak számára, hátrányosan hathatnak egy másik vércsoporthoz tartozó egyénekre.

 

 

Az optimális testműködés szempontjából a legcélravezetőbb, ha az ember leginkább olyan tápanyagokat juttat be szervezetébe, melyek összhangban vannak saját vércsoportjával. Amikor az ember elkezd egészségesen, számára optimálisan (saját vércsoportjának megfelelően) táplálkozni, a fogyás csupán a test ideális állapotába való visszaállításnak egyik következménye lesz.

 

Az AB0 terv -  vércsoportok szerinti étrend könyvében dr. Peter J. D'Adamo részletesen és pontosan kifejti az egyes vércsoportok jellemzőit, valamint a különböző vércsoportúak számára ajánlott étkezési tervet tár az olvasó elé.

 

Forrás:

Dr. Peter J. D'Adamo - Catherine Whitney : Az ABO terv - Táplálkozzék helyesen, a vércsoportjának megfelelően.

A könyv itt meg is vásrolható.

 

 

Hirdetés

Top 24 óra

Wild Yam mexikói vad jamgyökér kapszula, 180 db

Nature's way

6990 Ft

Tovább

ETS 25 English Tea Shop Adventi Könyves Kalendárium

English Tea Shop

3390 Ft

Tovább

Tanya - kézi hajtású gabonaőrlő malom - akció, bemutató darab

Házi malom

39990 Ft

Tovább

Madagaszkári Bourbon vanília kivonat paszta, 118 ml

Nielsen, Massey

4275 Ft

Tovább