Belépés Bio ár és termék összehasonlítás Bio szépségápolás Bio alapanyagok Bio élelmiszerek

Egészség - Életmód

Pad

Az AB0 terv

2015. május 07.


Tudja-e Ön, hogy milyen vércsoportú? Hitte volna, hogy egész életét, egészségét ősidőktől fogva meghatározza az, milyen a vércsoportja? El tudja képzelni, hogy a betegségek megelőzéséhez mennyire fontos az Ön vércsoportjának megfelelő étrend? Gondolta volna, hogy míg egyfajta étel az egyik vércsoportú embernek jótékony hatású, a másiknak valóságos méreg?

 

 

"Azt hiszem, hogy a Földön nincs két egyforma ember, mint ahogy nincs két azonos ujjlenyomatú vagy azonos hangú ember sem. Nincs két egyforma fűszál vagy egyforma hópehely sem. Mivel szerintem minden ember különbözik a többitől, az sem lenne logikus, ha egyforma ételeket ennének. Világossá vált számomra, hogy az emberek eltérő szervezete különböző táplálkozási igényeket támaszt, ezért az egészség fenntartásának és a betegségek gyógyításának egyetlen módja az emberek igényeinek megfelelő táplálkozás" - idézi édesapját "Az AB0 terv" című könyvében dr. Peter J. D'Adamo

 

 

A vércsoport eltérő jellemzőinek köszönhetően, míg bizonyos tápanyagok jótékony hatással vannak az egyik vércsoportúak számára, hátrányosan hathatnak egy másik vércsoporthoz tartozó egyénekre.

 

 

Az optimális testműködés szempontjából a legcélravezetőbb, ha az ember leginkább olyan tápanyagokat juttat be szervezetébe, melyek összhangban vannak saját vércsoportjával. Amikor az ember elkezd egészségesen, számára optimálisan (saját vércsoportjának megfelelően) táplálkozni, a fogyás csupán a test ideális állapotába való visszaállításnak egyik következménye lesz.

 

Az AB0 terv -  vércsoportok szerinti étrend könyvében dr. Peter J. D'Adamo részletesen és pontosan kifejti az egyes vércsoportok jellemzőit, valamint a különböző vércsoportúak számára ajánlott étkezési tervet tár az olvasó elé.

 

Forrás:

Dr. Peter J. D'Adamo - Catherine Whitney : Az ABO terv - Táplálkozzék helyesen, a vércsoportjának megfelelően.

A könyv itt meg is vásrolható.

 

 

Hirdetés

Top 24 óra

Ophthaceutical emulzió a szemkörnyéki ráncok ellen

Fytofontana Cosmeceuticals

7095 Ft

Tovább

Williamson tea elefánt, 40 filter - Earl Grey

Williamson

4442 Ft

Tovább

Yacon gyökér szirup, 227 g

Genesis Today

9000 Ft

Tovább

Bielenda Uborka és Lime mattító nappali/éjszakai arckrém, 50 ml

Bielenda

2628 Ft

Tovább