Belépés Bio ár és termék összehasonlítás Bio szépségápolás Bio alapanyagok Bio élelmiszerek

Adatvédelem

A Bioéden.hu számára nagyon fontos a Magyarországon hatályos adatvédelmi szabályokkal és rendelkezésekkel összhangban a látogatók adatbiztonsága.  A bioeden.hu teljes mértékben és ezúton is kijelenti, hogy  tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot.

A www.bioeden.hu a személyes adatok védelmét bármilyen online felhasználás során elsődlegesnek tekinti:

Mivel a Bioéden.hu használatához a látogatóknak semmiféle regisztrációt nem kell elvégezniük és ezáltal adatokat sem kell megadniuk, a www.bioeden.hu személyes adatokat nem tárol.  Bár a bioeden.hu mindent megtesz a szolgáltatások minőségének a legmagasabb szinten tartásának érdekében, a rendszer használatából eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal. 

Ahogyan sok más oldal is, így a Bioéden.hu is használ naplóbejegyzéseket, melyek tartalmazzák a látogató internet protokoll címét ( IP cím), a használt böngésző típusát, dátum/idő bélyegzőt, a hivatkozó és kilépő oldalak címét, illetve a kattintások számát a látogatás alatt, mivel ezek felhasználásával készíthetünk statisztikákat és követhetjük nyomon a látogatói mozgásokat, stb. Ezek az adatok, illetve információk azonban nem köthetőek semmiféle személyes információhoz, személyes adathoz.